Rugbrødspandekager m. Æble

Jeg elsker opskrifter, der både er hurtige at lave, mætter godt og kan fryses ned, så de er nemme at tage op på travle dage. Disse rugbrødspandekager er netop sådan en opskrift! De er bløde, har en mild smag og fungerer både som en snack, til morgenmad eller i madpakken.

Opskrift på rugbrødspandekager

Det skal du bruge:

1,5 skive mørkt rugbrød uden kerner

2 æg

1 banan (kan erstattes af 2 store revne gulerødder eller 1 revet æble)

ca. ½ dl vand

2 spsk mel


Sådan gør du:

1. Smuldr rugbrødet i en skål.

2. Tilsæt banan (eller revet gulerod/æble), æg, vand og mel.

3. Blend eller pisk massen godt sammen, til du har en jævn dej.

4. Steg små pandekager på en pande med lidt fedtstof ved middel varme, indtil de er gyldne på begge sider.


Tips

Herhjemme laver jeg gerne en større portion og fryser pandekagerne ned. Så kan jeg hurtigt tage et par stykker op ad gangen og lune dem.

De fungerer også rigtig godt sammen med lidt frugt, grøntsagsstave eller bare som de er.

 

Rugbrødspandekager m. Æble
Tilbage til blog